Bloggposter

A break is needed

Jag tror jag gör nu samma som Wonderland. Slutar, eller åtminstone tar en paus av bloggskrivandet. Har ingenting att skriva om, inga roliga historier, inget händer i mitt liv just nu... så då är det dags att sluta. Hej hej!
03.02.2015 kl. 12:39

David

Igår var det filmning av Hasselhoffs nya program. Hade inga förväntningar, så slutsatsen var det, att han är ju rolig, lite äldre än han var då Ritari Ässä kom från tv:n, han kan ju faktist sjunga och han är helt underhållande. Helt bra tv program, blir nu kanske inte super succé här... eller who knows? :) Rolig kväll var det! 

Bild av kartong-David. Man fick inte fota inne i stuidion.

30.01.2015 kl. 12:08

So thats how you see me

Hade en liten diskussion idag... 

Jag: * visade min kiroileva siili boken"

Kollega: No toi on kyllä sulle niin sopiva. Oon yllättynyt kun vastaat asiakkaille puhelimeen miten ystävälliseltä sä kuulostat ja muille oot sit niin tiukanna.

Jag: ahaas... mitäpä tohon nyt voi sanoa....

 

Senare berättade jag för andra om diskussionen och fick höra att der finns två personer inom mej.  Well, maybe we all have different personalitys.

28.01.2015 kl. 14:18

Min födelsedag

Yepp, idag har jag blivit ädlre igen. Lite kris, men jag klarar mej. På jobbet har jag fått många kramar och gratulationer. O fina blommor och presenter.

Vilken fin blombukett min mamma och Å skickade mej. Och vilken bok jag fick med fin text ;) 

28.01.2015 kl. 14:15

Pre-birthday-party

Igår firade jag lite min kommande födelsedag. Har så bråttom hela veckan så det måste firas i förväg. Roligt att få lite gäster (efter att jag först panikerat vad man ska bjuda på).

Och titta, titta vad jag fick! En ny kaffekokare! Den har en fin knapp man får trycka! Me soooo HAPPY! Den gamla kokade ganska bittert kaffe.

 

Och blommor, det för min moster alltid åt mej. Poks kortet fick jag av H&M (nej, inte klädbutiken, utan av mina vänner).

 

 

26.01.2015 kl. 16:05

Mohito

Det var länge sen jag varit till Navy Jerry´s, men på lördan var vi där med H. H tycker om deras Mohito-drink, jag är ingen fan av drinkar. Noh, nu hade H en kupong där man fick två dryck för ett pris, så jag tänkte "why not, free drink, let´s try". Och oj oj oj, har ALDRIG smakat på en så god Mohito, aldrig! Så jag tror nästa besök till Navys kommer inte att ta så lång tid.

26.01.2015 kl. 16:02

Not a good day at the gym

Imorse var jag och träna... eller int vet jag vad man kan kalla det som hände...försökte kanske? Det var meningen att det sku vara springdag. Orkade springa typ 3min (istället för 60min) och kändes det bara att nu fungerar det här int alls, det känns alltför tungt, det bara gick inte. Noh, försökte med lite muskelträning. Ville testa att göra magmuskler med en "rullare"... det gick ju inte. Försökte rulla, stjärten upp i luften,visste inte hur man skulle göra det, rösten inom huvudet ropade "sluta, du ser ut som en idiot!!!" slutade upp med det. Nej, det gick bara, dålig dag. Vi tar det på nytt på veckoslutet. Då ska jag visa kroppen vem som bestämmer!
22.01.2015 kl. 13:34

Minigolf

Igår var vi med min syster och H och och Hohtogolffa.Hohtogolf West Coast har öppnat sinä dörrar i stan. Det var en upplevelse! Jag skrek som ett litet barn på et par ställen, det va skrämmande, roligt, konstigt och spännande. 

Han gillade oss inte alls. Ville bara skjuta oss.

Creepy!

Creepy room!

 

Hit försökte jag gå in... lyckades inte...

 

Jag förlorade... var inte bra... men jag var rädd... haha

20.01.2015 kl. 12:07

Fyssaren

Var igår till Fyssaren igen. Nu pratar vi igen, han nämner inte mera nåt om mitt tränande, han vet att det är ingen idé. Igår började vi prata om skräpmat... han menade göra ett allvarligt misstag... han menade börja mobba MÄKKI! Jag sa genast "Nu ska du tänka för dej vad du säger, I LOVE mäkki". Sen berättade jag att jag tog med mej några Daim mint hemifrån efter julen... han blev tyst en stund... så sa han " tydligen när du tycker om nåt, t.ex. du åt en hel plåt jultårtor på en gång,  så äter du massor... tur att du inte är alkoholist! Tänk, dricka massor av salmari snaps!" Yes, I agree :) 
16.01.2015 kl. 13:34

Love Jillian

Biggest loser programmet. I´m hooked! Jag vet int vad det är men jag gråter varje gång jag tittar på det. När människorna har det svårt, har gått ner alltför lite i vikt eller lyckas bra... vad som helst... jag gråter. Och Jillian, she´s a beast! Skriker och kämpar och härjar, hon är bäst! 

16.01.2015 kl. 13:29

Veckoslutet

Jippii, min syster sitter på tåget och är på väg hitåt! Hon är på ett hotell veckoslutet, men kommer på måndan till mej och är några dagar. Imorgon ska vi till Borgå. Inget speciellt där, bara gå och undra och så ska vi kolla en butiks som har 50-tals kläder mm. Ska bli roligt.
16.01.2015 kl. 13:27

Varje år samma sak....

Nu när året har börjat, så får jag samma känslor som förra året. Det ska hända mycket, det ska inte liggas hemma på soffan. Okej, har nu inte riktigt ännu gjort nåt åt saken.... okej, lite har jag sett vänner... men mera borde det skärpas. Ska ta fram min kalender och börja skriva anteckningar.
12.01.2015 kl. 10:39

The great Kotipelto

På lördan körde vi med H till Martinlaakso, yepp alltid ett äventyr att köra dit. Noh, vi ville lyssna på självaste Timo Kotipelto, han hade duo keikka med Jani Liimatainen. Just love love them! keikkan var bra, stället var nu kanske inte det bästa... men keikkan var bra. Tack Timo &Jani once again. Hoppas vi får höra er snart på nytt.

Hot, hotter, more hott. 

12.01.2015 kl. 10:33

Så gick ett år fort...

Nu är det dags att börja fira det nya året med nya löften. Okej, jag tänker inte fira ikväll. Tänker vara helt för mej själv hemma, dricka lite vin och ta det lugnt. Gå och sva när jag kännerför det... Knowing myself, it will be early. Men nya löften har jag för nästa nya fina året.

a) Partaja mera

b) Laga oftare mat

(noh, båda är lätta att genomföra, gjorde inte värts mycket nåndera förra året... men inte ska man göra löften man inte kna hålla ;) )

 

Gott nytt år alla!

31.12.2014 kl. 09:13

Julen

Okej, julen är förbi, och bra så. Det blev alltför mycket mat och frpssandet. Ok, det hör till julen, men roligt att vardagen är här.

 

Men bra jul hade jag. Det blev många kramar åt mina gudbarn, många spel med dem, såg min syster, såg mina vänner. Såg släkt. Var ute med hunden mina gudbarn fått. Var på stan med galna människor. Åt bra. Kanske det var det.

Den nya hunden i gudbarnens familj.

 

 

Hej Hessu, du som biter och vill ha uppmärsamhet.

 

Pedrinas mat ska man alltid få när man är hemma.

 

Mina Daim mint fick jag hem äntligen.

 

Köpte ett ljusträd åt mej själv. Fin fin...

30.12.2014 kl. 11:02

Interesting evening

Igår så jag min bekant på Baari. Vi gick in och så att det var nån häppening som sku starta snart. Satte vid vårt bord och efter en stund hörde vi att det var "selostuslevyn julkistamisjuhlat". Alltså va e de??? Joo, det är nån som hade gjort en band där han bara pratar och berättar om vad han håller på med. Det va nu kanske nåt vi inte förstod... men tydligen så tyckte nån om det, för där fanns många som kom och lyssnade på honom. Noh, jag fick ju höra intressanta saker av min kompis. Han tycker jag är en irriterande person, jag hade håret dåligt och såg sömnig ut, men tur att jag hade ens högklackade skor på mej så han sku kolla på skorna istället för mitt ansikte. Trevlig kväll med en kompis.
18.12.2014 kl. 11:10

Just moments

17.12.2014 kl. 08:29

Lillajul x 2

Förra veckan firades det lillajul. Boogie woogie festen va rolig. Det blev några försök på dans. Mycket glada männisor i samma rum och super bra band.

 

På lördagen var det först min gudsons simhopptävling i Tikkurila.

Där kommer han ner. 

 

Efter tävlingen var det hem med fart, första lillajulen väntade. Halva kvällen där och efter det och fira lillajul med H&M. Det lev mat på Shanghai Cowboy.

Och som alla år, byts det små presenter.

 

Efter maten drink på Bronda. 

My favourite drink där. GT.

 

Rolig dag, med mycket fart, mycket skratt.

17.12.2014 kl. 08:03

A joke gone bad

På byrån har vi några pojkar som jag kallar "vintiöt". Dom hittar på olika dumheter, t.ex. om nån lämnat sit laptop öppen, skriver de mejl i andras namn, facebook öppen kan dom hitta på vad som helst. Noh, igår fick jag veta att nån av vintiö pojkarna hade skrivit ett sms via Numeronetti åt nån annan. Fick läsa sms:et och började skratta. Skrev meddelande åt vintiö pojkarna med några tips a) Om ni använder mej som skrivare, så var ert sms altför snällt skrivet b) mina texter har ALLTID stavfel och jag använder inte skriftspråk c) använder aldrig Numeronetti utan min egen telefon. Kanske nästa gång går skämtet igenom med dessa tips..
12.12.2014 kl. 11:18

Let´s dance

Nu är Boogie woogie kursen över.I made it! Ikväll har vi kursens avslutningsfest. Det ska bli spännande. Har mina nya fina vita skor med mej. Om det blir några dans, det blir att se... lite nervös att dansa utanför träningarna.. men om nån kommmer och bjuder upp, då måst man ju dansa. Vänta med iver för kvällen.
11.12.2014 kl. 10:34

The one and only David

Igpr fick hag meddelande av H. Hon frågade om jag ville följa med på filmning av ett program i januari med henne och hennes syster. Och inte vilket program som helst... okej, vet inte vad det är för program, men viktigaste informationen var det att självaste David Hasselhoff är stjärnan. Wuup wuup big time!!! 
10.12.2014 kl. 08:28

Snart juuuuul

Nu går tiden för fort! Man kan ju säga att NÄSTA vecka ska min semester börja. Borde hinna ännu före det med ganska mycket... men dagarana tar nu slut... de blir lite panik..
09.12.2014 kl. 10:34

Dans

På lördagskvällen var jag och dansa med S. Först såg det ut att det kommer inte att vara mycket folk, men senare var vi en hel del på plats. Det blev npgra dans... märker nog själv att salsan är lite glömd... måste träna mera. Under kvällen fick vi också lite jallu snapsar av en 18åring sötnos. Han tyckte det va helt ok att bjuda gamla tanter på snaps, istället för flickor i hans egen ålder, fine by me ;) 

 

 

Han i lila lippisen är Topi, som ordnade festen och har en egen dans skola, Dance.fi

 

 

 

08.12.2014 kl. 10:04

Lite jul i livet

Fast jag nu inte är en julmänniska, så nog är det fint att det doftar julgarn på jobbet, helt ljuvlig doft. Lite jul anda försökte vi också få med O på lördan. Det va julmarkand på Kabelfabriken.

 

Mycket folk och mycket trängsel.

Efteråt var vi så hungriga att det behövdes lite pizza i magen. 

08.12.2014 kl. 09:59

Girls evening out

Igår kväll var vi, 4 vackra flickor, och bowla. Kommer int eihåg när jag sist har bowlat. Och nu gick det heller inte så bra, men roligt hade vi, det är ju det som räknas.

Efteråt blev det glögg, Första för mej denna år

 

 

 

05.12.2014 kl. 08:45

Picture by Wonderland

Singel (skulle inte vilja vara det), lite sprallig, har fräknar (hatar dem), tycker kanske lite för mycket om sin bil, har super bra vänner, har en härlig syster,älskar Mc Donalds mat,pratar hellre finska men ska testa att skriva på svenska,gillar vin,tycker om att prata (men inte i barer för där tycker jag om att sitta o titta på folk) älskar mummotunneli, tycker om svensk melodifestval musik (mina kompisar fattar inte varför) jaa....va annat ska man berätta om sig själv...vet inte så borde kanske sluta då :) jaa, ja älskar smileys :)

Kategorier

Senaste kommentarer

06.02, 16:27A break is needed av wonderland
26.01, 19:52Mohito av wonderland
20.10, 12:38WOW Daim Mint! av Heidi
01.10, 20:38Bara tystnad av Heidi
09.06, 15:55Fina söndagen av heidi